Causes of nerve pain and radicular sciatica:

Ischias wordt meestal veroorzaakt door laesies van de lokale en omliggende structuren van de ischiaszenuw die de zenuw beschadigt. Dit veroorzaakt pijn in de billen, de achterzijde van het dijbeen, de zijkant van de kuit en de zijkant van de voet.

Behandelingsmethode

  • Milde training
  • Orale ontstekingsremmers als pijnstillend middel
  • Hormoontherapie
  • Lasertherapie met PowerCure

Patiënten met ischias worden behandeld met PowerCure fysiotherapie, die de autonome zenuwfunctie reguleert, effectief de spierspasmen rond de ischiaszenuw verlicht of elimineert, de bloedcirculatie verbetert en ontstekingsoedeem en congestie elimineert.

Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

Behandelingsprotocol

Het apparaat wordt geplaatst langs de bloedvaten van de heupzenuw.

Elk van de lumbosacrale delen aan de bilspleet, de achterste femurzijde en de achterste kuitzijde worden gedurende 6-8 minuten bestraald.

Wij adviseren om twee keer per dag en ongeveer 30 minuten per keer te behandelen. 5 dagen is één behandelingssessie en we raden 2 dagen interval tussen 2 sessies aan. Het is aanbevolen om 2 sessies te voltooien.

Het effect van de therapie verschilt van persoon tot persoon. Gebruik het continu als je wil dat het een significant therapeutisch effect heeft op de pijnbestrijding.

De bovenstaande plaatsen worden behandeld gedurende 6-8 minuten elk, 2-4 keer per dag. Plaats de laser bij gevoelige punten of pijnen onder het middel en de heup van het gebied en behandel de buitenkant van de kuit.