Beoordelingen van klanten

 • De wond van mijn paard ging al dicht na een paar dagen gebruik van de Pro!

  Hallo PowerCure,

  Allereerst hartelijk dank voor de informatie en gedetailleerde beschrijving op de site. Het is echt heel nuttig!

  Zoals verwacht reageerde ons paard erg goed op de laser bij het behandelen van een wond.

  Met slechts 5 minuten per dag was de wond al na een paar dagen dicht! Fantastisch!

  Angelika (Germany)
 • Aanzienlijk meer totaal vermogen en snellere resultaten

  We hadden jarenlang een handheld van een ander merk gebruikt. Omdat de hele familie dit apparaat gebruikt voor huid, spierpijn, wondgenezing en pijn, wilden we er een extra.

  Wij hebben voor deze Powercure Pro gekozen omdat deze aanzienlijk meer totaal vermogen heeft en daardoor de lichtenergie dieper doordringt en de behandelingstijd iets korter kan zijn. Bovendien kunt u grotere gebieden sneller behandelen. Eigenlijk heeft het de specificaties van veel duurdere toestellen. De ervaringen tot nu toe zijn louter positief! Ligt goed in de hand, heeft een helder en duidelijk kleurenscherm en ook positief is dat het opladen gaat via stevige usb-c. Kortom, echt een aanrader. Merkbaar meer vermogen.
  Overigens komt deze versie ook met een soort kop over de laser. U kunt dit gebruiken, maar wij gebruiken de handheld meestal zonder deze kop.

  Family Enschede
 • Ik denk zeker dat dit apparaat een grote rol heeft gespeeld…

  Ik kocht dit apparaat aanvankelijk toen mijn Franse bulldog pijn in de rug had door een hernia, waardoor ze geen gewicht kon dragen op haar achterpoten. Ik zou zeker verlichting bij haar zien na het gebruik van dit. Snel vooruit, ze is nu in orde zonder resterende pijn. Ik daarentegen was geopereerd en besloot dit apparaat te gebruiken om te proberen het litteken van de verklevingen wat te verlichten, en ook om de benauwdheid als gevolg van de toegenomen ontsteking in het gebied te behandelen. Ik moet zeggen dat het gebied heel anders aanvoelt na gebruik van het apparaat! Alle weefsels worden losser en de mobiliteit neemt toe. Ik ben zo blij dat ik er een andere bestemming voor heb gevonden. Ik moet zeggen, de littekens zien er vlak uit en genezen prachtig. Ik denk zeker dat dit apparaat een grote rol heeft gespeeld.

  Cedric Kendall
 • verlichting van gewrichts- en spierpijn, ben ik ervan overtuigd…

  Het bevalt ons, het is klein en we kunnen het gemakkelijk in onze handen houden, licht van gewicht, goed afgewerkt materiaal, en tot nu toe werkt het probleemloos. Eenmaal opgeladen geeft het een helend rood licht. Wij gebruiken het om lichte tot matige gewrichts- en spierpijn te verlichten. Ik was eerst sceptisch, maar later ben ik ervan overtuigd dat het helpt.

  Wij zijn blij met de waarde, de kwaliteit en het beoogde doel.

  Mary Ann Shoraka
 • dit apparaat is een wonder (hernia)

  Ik heb last van een hernia en een slechte houding. Ik moest in oktober geopereerd worden en besloot PowerCure te proberen nadat de advertenties in april op mijn Facebook-pagina verschenen! Man dit apparaat is een wonder! Na 2 maanden gebruik van het apparaat was mijn hernia volledig genezen en kreeg ik mijn houding terug en voel ik me weer als nieuw! Mijn dokter kon het niet geloven! Het ondersteuningsteam is briljant en hielp me met al mijn vragen en zorgen. Ik raad het ten zeerste aan. Dit apparaat is elke cent waard. Ik kan je niet genoeg bedanken Lotuxs!!!

  Lisa
 • Pijnbestrijding en multifunctioneel

  Ik heb dit gekocht op basis van alle goede recensies en na ongeveer 3 weken gebruik ben ik zeer tevreden. Ik heb ernstige endometriose en ik gebruik dit om te helpen met mijn flare ups. Ik leg het op mijn yoni om bij mijn bekkenbodem te komen en het werkt! Ik heb het gebruikt op mijn buik, knieën, dijen, achterste heupen voor SI gewrichtspijn, insectenbeten, sinussen tijdens een verkoudheid, keelpijn tijdens een verkoudheid, en recentelijk op mijn arm na het ontvangen van het covid vaccin. Ik ben bewegingstherapeut en leraar en ik ben zeer onder de indruk. Ik heb het ook bij mijn cliënten gebruikt en ook zij hebben pijnverlichting ervaren. Ik vind het zo leuk dat ik een tweede ga kopen voor in mijn atelier.

  C Pierce
 • Het helpt katten

  Niet lang geleden, botste mijn kitten tegen de kast terwijl hij sprong. Ze was kreupel. De dokter onderzocht haar en zei dat er een zwelling in haar voet was en misschien een kleine botbreuk. Het maakt het onmogelijk voor haar om te blijven rondspringen.

  De dokter adviseerde een conservatieve behandeling, maar elke keer als ik mijn kitten haar voorpoten zag optillen en miauwen, voelde ik me erg angstig. Ik kocht een PowerCure om rugpijn te behandelen, en in de handleiding stond dat ook dieren hem kunnen gebruiken, dus haastte ik me om hem voor mijn kat te gebruiken. Het was zo comfortabel in gebruik dat ze haar benen al na een week gebruik een stuk voelde genezen en de artsen zeggen dat het niet lang meer zal duren voor ze volledig genezen zijn.

  Ik liet dit geweldige apparaat ook aan de dokter zien, die me vertelde dat de rode laser de pijn en ontsteking in dierenwonden kan verlichten, zodat het katten kan helpen hun symptomen snel te verbeteren.

  Janet Lindsay
 • Goed effect artritis en meer

  Ik heb al enkele maanden last van perihumerale artritis. Ik heb van alles geprobeerd, maar niets werkte. Ik voelde mijn schouders koud en pijnlijk. Ik kom uit Urmansk. Het klimaat hier is erg koud en ik heb zelfs in de zomer een sjaal nodig om mijn schouders te beschermen wegens periartritis van de schouder.

  Ik hoorde van mijn vrienden dat low level laser een goed effect heeft op scapulohumerale periarthritis, dus kocht ik een PowerCure apparaat voor thuistherapie. Veel mensen hebben het me aanbevolen. Het is zeer krachtig.

  Na een tijdje ging het veel beter met mijn schouder, de pijn was minder en ik kon mijn hand veel optillen. Nu gebruik ik PowerCure elke dag om mijn schouder te behandelen. En het heeft ook een zeer goed effect op cervicale spondylose en lumbale tussenwervelschijf.

  Adam
 • Het effect is boven verwachting

  Het product is voortreffelijk, klein en delicaat voor huishoudelijk gebruik, het model is mooi en eenvoudig te bedienen. Ik heb de pijn in mijn armen en lendenwervelkolom niet gevoeld na een periode van gebruik. Het effect is boven verwachting. Het kan rugpijn verlichten. Ik hou echt van zijn sferische lens, die de afstand heel goed kan regelen. Dat is goed, er is een goed hulprevalidatie-effect, en het geheel is zeer tevreden.Het is echt geweldig om zo’n klein fysiotherapeutisch apparaat thuis klaar te maken. PowerCure is betaalbaar en heeft exacte effecten. Het is geschikt voor mensen van verschillende leeftijden in het hele gezin. Het kan hand, voet, taille, rug, sportblessures, enz. behandelen. . PowerCure heeft me echt heel erg verrast, ik ben een grote fan van PowerCure geworden.

  S. Dulles
 • De zwelling is weg en ik voel minder pijn en stijfheid…

  Ik kom uit Kerkyra, Griekenland. Ik hou van rotsklimmen en ben lid van verschillende klimclubs. Maar door het rotsklimmen lijden mijn vingers aan een ernstige trigger finger, en de vingers van beide handen zijn vaak gezwollen. rotsklimmen. Ik ben al te lang bezig, en mijn hart is erg benauwd. Een partner in dezelfde club raadde me PowerCure Laser Therapy aan, en zei dat het een volledig fysische therapie is die fotonen van 808nm en 650nm laserenergie gebruikt om diep in het weefsel door te dringen, ontstekingen in het lichaam te elimineren en het genezingsproces van het lichaam te versnellen. Hij had ook een tweede achtbaanblessure, die hij ook met fysiotherapie genas, en heeft nu zijn eigen klimclub. Ik gebruik PowerCure nu een week en de zwelling is weg en ik voel na een tijdje minder pijn en stijfheid in mijn vingers.

  Moore Carilyle