Wat kan gewrichtspijn in de vingers en tenen veroorzaken?

  • Arthritis
  • Degenerative osteoarthritis

Als de patiënt een acute aanval van hoog urinezuur en jicht heeft, kan dit ook in het knokkel- of teengewricht voorkomen. Dit gaat vaak samen met acute roodheid, koorts, pijn en andere symptomen.

Behandeling van pijnlijke gewrichten

Volgens de diagnose van de gerichte behandeling zijn er over het algemeen de volgende methoden:

  • Warmte kompres
  • Acupunctuur
  • Gewrichtsoefeningen
  • Thuistherapie met PowerCure

PowerCure is een laserapparaat voor thuistherapie. Het biedt betere ontstekingsremmende en pijnstillende effecten, bevordert de celregeneratie en verbetert de gewrichtsfunctie.

Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

Behandelingsprotocol

Voor de behandeling van pijn in het vingergewricht, behandel gedurende 8 minuten aan de binnenkant van de vinger. Behandel de buitenkant van de pijnlijke vinger nog eens 8 minuten. Behandel ook langs de lijn die de basis van de vingers scheidt van de handpalm.

Behandel de grote teen gedurende 8 minuten. Behandel daarnaast de kleine teen gedurende 8 minuten. Behandel ook langs de lijn die de basis van de tenen scheidt van de voetzool.

Voor een optimaal resultaat moet je de behandeling minstens twee keer per dag herhalen.

De ervaring leert dat de pijn binnen enkele dagen kan worden verlicht.