Migraine symptomen

De hoofdpijn komt vaak voor in het midden van het hoofd en het achterhoofd. De pijn straalt uiteindelijk uit naar het hele hoofd. Het gaat vaak gepaard met misselijkheid, overgeven en andere symptomen. Migraine kan op de langere termijn slaaptekort en geheugenverlies veroorzaken.

Hoe behandel je migraine?

  • Niet-farmacologische therapie: massage, fysiotherapie, biofeedback-therapie, cognitieve gedragstherapie en acupunctuur.
  • Medicatie in de fase van acute hoofdpijnaanvallen en profylactische in de aanhoudende fase van hoofdpijn.
  • Behandeling met een PowerCure low-level laser.

Migrainepatiënten hebben zelden een onaangename reactie op PowerCure fysiotherapie en de resultaten zijn langdurig.

Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

Behandelingsprotocol

Het laserapparaat wordt gedurende 8 minuten boven het linkeroor geplaatst. Herhaal dit voor nog 8 minuten aan de rechterzijde.

Na voltooiing van de behandeling word nog eens 8 minuten rond het achterhoofd behandeld. Wij raden aan de behandeling twee keer per dag te doen, telkens ongeveer 30 minuten.

Eén sessie duurt 5 dagen, met 2 dagen rust tussen twee sessies. Het wordt aanbevolen om in totaal 4 sessies te voltooien. Het wordt aanbevolen om in totaal 4 sessies te voltooien.

Nadat de werkzaamheid is gebleken, kan de rest van de behandeling worden voortgezet.

Gedurende deze periode behandel je 30 minuten per dag. De behandeling word gedurende 5 opeenvolgende dagen voortgezet.