Wat kan kniepijn veroorzaken?

Er zijn meerdere redenen voor kniepijn. Denk aan een slechte houding, knie laesies en zelfs heupklachten. Om de symptomen te identificeren en een behandeling te vinden, moet je de eerst de oorzaak vinden zodat het probleem opgelost kan worden.

Symptomen van kniepijn

De plaats en ernst van kniepijn varieert afhankelijk van de oorzaak van het probleem. Plaatselijke zwelling, letsel of bloeding, breuk, stijve knie, flexiedeformiteit en claudicatio.

Hoe voorkom en behandel je kniepijn?

  • Medicijnen
  • Fysiotherapie
  • PowerCure low level laser therapie

PowerCure is laserapparaat voor thuistherapie. Het biedt betere ontstekingsremmende en pijnstillende effecten, bevordert de celregeneratie en verbetert de kaakgewrichtsfunctie.

Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

Behandelingsprotocol

Het verbindingspunt tussen het heupgewricht en de knie kan ook worden behandeld. In geval van letsel of trauma moet de behandeling zo snel mogelijk na het letsel worden gestart gedurende 6-8 minuten.

In het geval van chronische pijn moet de dosis geleidelijk verhoogd worden gedurende 30s per dag, te beginnen met de dosis van 1,5 min op elk behandelingspunt, totdat de duur van de behandeling 6 – 8 min op elk behandelingspunt bereikte.

We raden allemaal aan de bovenstaande behandeling twee keer per dag uit te voeren.

De ervaring leert dat de pijn binnen enkele dagen kan worden verlicht.