Wat gebeurd er bij een slijmbeursontsteking?

Er treden ontstekingen op in één of meer gewrichten, die vaak gepaard gaan met roodheid, zwelling, warmte, pijn, disfunctie en gewrichtsvervorming. Dit lijdt vaak tot klachten aan de gewrichten en kan de levenskwaliteit van patiënten verminderen.

 

Wat zijn de symptomen van een slijmbeursontsteking?

De typische symptomen van een slijmbeursontsteking zijn zwellingen van het gewricht, plaatselijke gevoeligheid, vochtophoping, iets hogere huidtemperatuur en roodheid. De patiënt kan ook een aanhoudende hoge koorts hebben.

Hoe behandel je een slijmbeursontsteking?

  • Medicatie
   • Antibiotica

   • Volledige rust

   • Acupunctuur

   • PowerCure laserfysiotherapie

   PowerCure lasertherapie heeft een goed therapeutisch effect op milde en ernstige slijmbeursonsteking. Langdurig gebruik heeft een zichtbaar effect op het onderhoud en herstel van gewrichten.

    

   Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

   PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

   De laser is geschikt voor een grote verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder weke delen en motorische verwondingen, artritis, repetitieve stressverwondingen, wondgenezing en een groot aantal andere medische problemen. Van PowerCure is klinisch bewezen dat het een veilige en effectieve behandelmethode is.

    

   Behandelingsprotocol

   Plaats de laser dichtbij de behandelplek. Verplaatst de lichtstraal rondom de behandelplek ongeveer elke 10 minuten.

   We raden het aan om twee keer per dag en 30 minuten per keer te behandelen. Eén sessie duurt 7 dagen en we raden een interval van 2 rustdagen aan. 3 behandelsessies zijn aanbevolen.

   Nadat de werkzaamheid is gebleken, kan de rest van de behandeling worden voortgezet. Behandel in deze periode elke dag voor 30 minuten. De behandeling moet dan voor 7 aansluitende dagen plaatsvinden. Wanneer het gewenste effect optreedt, kan de vervolgbehandeling worden voortgezet. Behandel in deze periode elke dag voor 30 minuten. De behandeling moet dan voor 7 aansluitende dagen plaatsvinden.