Wat zijn de symptomen van artritis?

Er treden ontstekingen op in één of meer gewrichten, die vaak gepaard gaan met roodheid, zwelling, warmte, pijn, disfunctie en gewrichtsvervorming. Ernstige artritis leidt tot invaliditeit van de gewrichten en tast de levenskwaliteit van de patiënt aan.

Hoe behandel je artritis?

  • Fysiotherapie
   • Massage

   • Medicatie

   • Operatieve behandeling

   • PowerCure low level laser therapie

   “PowerCure is een effectieve manier om artritispijn te behandelen en kan helpen pijn en zwelling te verminderen”

    

   Wat is PowerCure? Welke problemen kan het helpen oplossen?

   PowerCure combineert perfect 4pcs medische 808nm en 12pcs huishoudelijke 650nm laserdioden. Het werkt diep binnen de cel om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen, het weefselherstel en celgroei te versnellen, bloedvatactiviteit te verbeteren en vezelige weefselvorming te verminderen.

   De laser is geschikt voor een grote verscheidenheid aan aandoeningen, waaronder weke delen en motorische verwondingen, artritis, repetitieve stressverwondingen, wondgenezing en een groot aantal andere medische problemen. Van PowerCure is klinisch bewezen dat het een veilige en effectieve behandelmethode is. Van PowerCure is klinisch bewezen dat het een veilige en effectieve behandelmethode is.

   Behandelingsprotocol

   Wij adviseren om twee keer per dag en ongeveer 30 minuten per keer te behandelen. 7 dagen is één behandelingssessie en wij adviseren 2 dagen interval tussen 2 sessies. Het is aanbevolen om 3 sessies te doen.

   Dichtbij de behandelingsplaats, verander de bestralingshoek rond de laesie om de 10 minuten van behandeling.

    

   Wanneer het curatieve effect optreedt, kan de consolidatiebehandeling worden voortgezet. In deze periode behandel je één keer per dag en telkens 30 minuten. Vervolg de behandeling gedurende 5 dagen.