Algemene informatie

Low level laser therapie (LLLT) is een niet-invasieve en pijnloze behandeling die effectief is gebleken bij de behandeling van diverse aandoeningen bij dieren. LLLT is een vorm van lichttherapie die gebruik maakt van een laag niveau laser om cellulaire activiteit te stimuleren en genezing in het lichaam te bevorderen.

Een van de belangrijkste voordelen van LLLT is het vermogen om ontstekingen en zwellingen te verminderen, wat nuttig kan zijn bij de behandeling van verschillende aandoeningen zoals artritis, wonden en huidaandoeningen. Het kan ook helpen om pijn te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en de productie van collageen te stimuleren, wat kan helpen om beschadigd weefsel te herstellen.

LLLT is een veilige en effectieve behandeling voor dieren, met weinig bijwerkingen. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor traditionele medicijnen en kan een effectieve behandeling zijn voor dieren die door ouderdom of andere gezondheidsproblemen geen traditionele medicijnen kunnen nemen.

Er zijn meerdere dierenartsen die LLLT als een behandelmethode aanbieden. Het wordt een steeds populairdere methode omdat steeds meer mensen bekend zijn met de voordelen.

Lasertherapie op laag niveau is dus een veilige en effectieve behandelingsoptie voor diverse aandoeningen bij dieren. De laser heeft het vermogen om ontstekingen en pijn te verminderen, de bloedcirculatie te verbeteren en de collageenproductie te stimuleren. Dit maakt het een waardevolle behandelmethode voor dieren die last hebben van verschillende klachten. Als je overweegt om LLLT te gebruiken om jouw dier te behandelen, kan je het beste een dierenarts raadplegen om de juiste behandeling te bepalen.

PowerCure Pro voor honden en katten

PowerCure Pro is een medisch apparaat op basis van LLLT (Low-Level Laser Therapy) dat pijn en ontstekingen vermindert en het natuurlijke genezingsproces voor jou én jouw huisdier versnelt. Behandel jouw huisdier vanuit huis met een klinisch bewezen, niet-invasief en gemakkelijk te gebruiken lasertherapieapparaat.

Belangrijke om te weten voor de behandeling:

 • Draag altijd een veiligheidsbril als je de laser gebruikt. De PowerCure Pro wordt geleverd met een goedgekeurde veiligheidsbril. Kijk nooit rechtstreeks in een laser of richt deze niet op of nabij de ogen van mensen of dieren, ongeacht de klasse van de laser.
 • Gebruik de Powercure niet als:
  • Het dier kanker heeft of een geschiedenis heeft met de ziekte.
  • De klachten zich rondom te ogen bevinden.
  • Het dier zwanger is.
  • De klachten zich rondom de schildklier bevinden.
 • Wij raden je aan om jouw arts of dierenarts te raadplegen voordat je de medische laser gebruikt.
 • Schijn de laser niet door kleren, stof of verband, omdat dit de effectiviteit van de laser verminderd en dit in sommige gevallen zelfs warmte kan veroorzaken. Houd de PowerCure Pro loodrecht op het te behandelen oppervlak.

PowerCure Pro kan jouw huisdier behandelen ter verlichting van verschillende problemen en aandoeningen. Voor elke aandoening vindt je een behandelprotocol op onze website.