Mijn heupen en rug voelen 10 jaar jonger aan

Dit draagbare apparaat voor rode lichttherapie werkt goed om mijn heup- en rugpijn in 15-20 minuten te verlichten. Na 4 dagen gebruik was de pijn verdwenen. Ik moet het de eerste 2 weken elke dag gebruiken en daarna om de dag voor onderhoud. Mijn heupen en rug voelen 10 jaar jonger aan. Sinds ik dit apparaat gebruik, hoef ik niet langer dagelijks curcumine-extracten te nemen om de gewrichtspijnen te verlichten. Ik vond het het meest effectief als ik het apparaat direct op de huid plaatste. Het rode lichtapparaat hielp ook de koortslip op mijn lippen te genezen in de helft van de normale tijd (ik plaatste het op ongeveer een centimeter afstand van mijn lippen).

Gemakshalve: Ik heb nog een grotere rode lichttherapie reeks voor de rest van het lichaam. Maar eerlijk gezegd is het handiger om dit handapparaat te gebruiken om gewrichtspijnen te verlichten waar en wanneer ik het nodig heb. Het is vrij eenvoudig te bedienen.

Bouwkwaliteit: Het witte plastic omhulsel is glad en van hoge kwaliteit. Er is echter geen logo of merknaam. Ik heb het een paar keer op het tapijt of de tegelvloer laten vallen, en er was geen scheur of ding. Eenmaal opgeladen gaat de batterij minstens een paar uur mee. Over het geheel genomen is de kwaliteit van het apparaat hoog. Ik heb het pas 2 maanden, maar ik verwacht dat het lang meegaat.

Jorge A. Becerril