Waarom stel ik voor dat elk gezin een lasertherapieapparaat heeft…

Het grootste deel van het leven wordt doorgebracht met familieleden. Een gezond en harmonieus gezin kan iemands hart verzachten en een gevoel van prestatie en geluk geven. Maar hoeveel ongelukken zullen u en uw gezin in dit leven waarschijnlijk meemaken? Gekneusde knieën in de kindertijd, sportwonden in de jeugd, verlies van skeletspieren op oudere leeftijd, we kunnen in dit lange leven veel vreugde en successen beleven, maar ook met ongelukken en risico’s.

Ik zou elke familie aanraden om een thuis laser fysiotherapie instrument, die exacte werkzaamheid heeft, geen bijwerkingen, klein formaat, licht van gewicht, gemakkelijk te dragen en te gebruiken, behandeling zonder pijn, is op grote schaal gebruikt in een groot aantal gezinnen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, gemeenschappen, enz.

Low-level-laser-therapie (LLLT) is een soort fysieke stimulatie. Als krachtige fysiologische stimulator bevordert LLLT niet alleen de genezing van zacht weefsel, maar ook die van hard weefsel zoals bot. Er is gemeld dat LLLT fotobiologische regulering heeft, die het herstel van experimentele botdefecten in diermodellen kan bevorderen en de proliferatie van osteoblasten, fibroblasten en ongedifferentieerde osteoblasten in het defecte gebied effectief kan stimuleren.

Daniel Kohane, internist in het Boston Children’s Hospital en directeur van het Laboratory of Biomaterials and Drugs (LBDD) van het ziekenhuis, zei: “De behandeling van postoperatieve pijn berust momenteel op systemische pijnstillers, vooral verdovende middelen; deze middelen hebben echter vaak bijwerkingen.Ons onderzoek toont aan dat de zwakke laser kan worden gebruikt als een pijnbestrijdingsmethode die kan worden geactiveerd wanneer dat nodig is en die niet-invasief is en geen bijwerkingen heeft.”

Zoveel wetenschappers en artsen hebben experimenteel bewezen dat Low Level lasertherapie gunstig is voor de gezondheid van uw gezin, dus ik raad elk gezin aan om een apparaat voor thuislasertherapie voor te bereiden,Het slimme handheld laserapparaat PowerCure, zoals degene die ik zelf gebruikte, was compact en gemakkelijk mee te nemen. Het gebruiken van 12pcs 650nm-golflengte +4pcs 808nm-golflengte laser om pijnplaats te bestralen, bloedomloop te bevorderen om celactiviteit te bevorderen, zodat het lichaam in een actieve staat.