Red uw nek!

Om verbonden te blijven met de wereld, of het nu gaat om werk of leven, kunnen we niet zonder onze mobiele telefoons en het internet, maar langdurig naar beneden kijken op onze telefoon belast onze nek, en als gevolg daarvan ontstaan aandoeningen aan de halswervelkolom. Deze nieuwe epidemie, die “Text Neck” wordt genoemd, treft miljoenen mensen en is een wereldwijd probleem geworden.

In een recent artikel van Kenneth Hansraj in de United States National Library of Medicine wordt nader toegelicht hoe chronisch zieke patiënten de gezondheid van hun nek in gevaar brengen:

Langdurig gsm-gebruik kan veranderingen in de nek veroorzaken, met inbegrip van maar niet beperkt tot cervicale degeneratieve veranderingen als gevolg van herhaalde druk door veelvuldig voorover buigen (naar de telefoon kijken), wat in ernstige gevallen kan leiden tot:

  • De ruggengraat wordt vlakker
  • Vroeg begin van artritis
  • Spinale ontwrichting
  • Prolaps van lumbale tussenwervelschijf
  • Spierletsel
  • Zenuwletsel

We moeten begrijpen wat het effect is van slechte leefgewoonten op onze gezondheid, en wat we moeten doen als we slechte effecten hebben.

Dus ik raad je aan een thuis handheld lasertherapie machine PowerCure te kopen. Low level laser fysieke chronische therapie kan u helpen het beschadigde lichaam te herstellen.

Lasertherapieapparaten vullen de lichaamscellen aan met energie (vaak fotobiologische effecten of fotobiochemische effecten genoemd). Ze verhogen de celregeneratie en verhogen de celcommunicatie. Je cellen hebben energie nodig om te genezen. Het gebruik van lasers blijkt de hoeveelheid energie te verhogen die een cel nodig heeft om elke functie uit te voeren, gezond te blijven of zichzelf te regenereren en te genezen na een verwonding. Je cellen hebben energie nodig om te genezen. Twee keer per dag gebruikt, verbetert PowerCure de communicatie van beschadigde cellen in uw halswervelkolom. Probeer het uit voor je nek! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.