PowerCure voor minimaal invasieve postoperatieve zorg

Na minimaal invasieve chirurgie moeten patiënten aandacht besteden aan levenszorg, observatie van symptomen, wat bevorderlijk is voor het herstel van het lichaam.Gebruik Powercure om wonden te verzorgen tijdens de postoperatieve zorg. Bij lasertherapie op laag niveau dringt fotonenergie door in het weefsel en veroorzaakt fysiologische veranderingen in het weefsel. Het kan tegelijkertijd ontsteking, pijn en oedeem behandelen.

Powercure helpt weefselherstel

Laserbestraling kan de groei van nieuwe bloedvaten en de proliferatie van granulatieweefsel bevorderen, de eiwitsynthese stimuleren.De zuurstoftoevoer van weefsel is voldoende, de energievoorziening is adequater, hoe bevorderlijker het metabolisme en de rijping van alle soorten weefselcellen.De laser helpt de patiënt sneller te herstellen en vermindert de algehele pijn. Fotobiologische modulatie van lasertherapie is ook een belangrijk onderdeel geworden van een multimodaal programma om pijn te verminderen.

 

Powercure lasers zijn pijnloos. De laserbestraling wordt toegepast op 4-5 cm onder de huid en de meeste mensen voelen er niets van!

PowerCure lasertherapie is niet-invasief. Plaats PowerCure gewoon op het gebied waar het bestraald moet worden, en het beschadigt de huid niet.

Behandeling met Powercure lasers kan sneller genezen. Lasertherapie maakt gebruik van licht om het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te bevorderen en te versnellen.

PowerCure lasertherapie richt zich direct op wonden na minimaal invasieve chirurgie. Het is geen vervanging voor drugs en voorgeschreven medicijnen. Het is bedoeld als hulpmiddel om patiënten beter en sneller te laten genezen. PowerCure maakt gebruik van de meest geavanceerde lasertherapietechnologie en is over het algemeen een veiligere optie. Als u twijfelt, raadpleeg dan uw revalidatiearts en volg zijn advies over de behandeling.