Powercure- een goede hulp buiten het sportveld

Ik ben een gepensioneerde marathonloper, mijn idool is Eliud Kipchoge, ik denk dat hij de grootste marathonloper ter wereld is, onze legende. Ik heb veel gewonnen en veel moeilijkheden ondervonden tijdens de marathon.

Ik heb twee jaar geleden afscheid genomen van professionele marathons, maar al die jaren van sporten hebben veel naweeën bij me achtergelaten.Ik voel me geweldig als ik een idee heb, een doel, een hogere eis aan mezelf qua snelheid, of om een bepaald aantal kilometers te lopen.Als je jezelf wilt pushen, sta je erop dat de spieren in je lichaam je vertellen: “Nee, je kunt niet verder, je hebt je grens bereikt!” De spiermassa van het lichaam, de functie van het lichaam laat je niet toe de intensiteit in dit tempo te dragen.

Omdat techniek en snelheid worden ondersteund door je spierkracht, echter, de spierkracht is niet zo sterk, wanneer je bepaalde bewegingen doet, zal de spier niet houden, niet genoeg om het bereik van de beweging, waaronder been lift, terug boog kick, heupen naar voren geduwd. Zodra de beweging groter wordt, kunnen de spieren het niet meer aan, wat tot verrekkingen kan leiden.

Ik hoop dat ik een beter en gezonder leven kan omarmen in de volgende tijd, dus ik heb actief gerecupereerd en professionele artsen gevolgd om sportrevalidatie te doen.Het was ook op dit moment dat ik leerde over low-power laser fysiotherapie, wat een soort volledige fysiotherapie is en niet-invasief tijdens de hele behandeling.Het heeft een goed therapeutisch effect op chronische weke delen letsel ziekten, vooral op nek, taille weke delen spanning, periarthritis van de schouder, tenniselleboog, costale chondritis en ga zo maar door.

Low-power lasertherapie is een enorme hulp geweest bij mijn herstel van de spanning, Ik kocht Smart handheld Laser Device PowerCure online, Gebruik het kan de lokale bloedcirculatie bevorderen, de aerobe stofwisseling van de organisatie verbeteren, het effect hebben van ontstekingsremmende, terugtrekkende zwelling, analgesie.Geniet van de charme van technologie en heb een exclusieve fysiotherapeut voor een klein bedrag.Nu gebruik ik de slimme handheld laser device PowerCure twee keer per dag en ik hou echt van de puls-modus, de krachtige afgifte van energie geeft mijn spieren energie en geeft me zichtbare resultaten.