Pijn verlichten: Probeer laser therapie

Als er pijn optreedt, hoe stop je dat dan? Sommige mensen nemen medicijnen of krijgen een gesloten behandeling, terwijl anderen de pijn stilletjes zullen verdragen. In feite bestaat er in de fysiotherapie een behandeling om de pijn te stoppen – lasertherapie op laag niveau(LLLT).

Wat is lasertherapie op laag niveau (LLLT)?

In 1967, ontdekte MesterE, een internationale klinische medische wetenschapper, eerst het fenomeen van laag niveau laser die op biologische weefsels handelt om biologische gevolgen te veroorzaken. Sindsdien hebben vele geleerden diepgaand onderzoek naar zijn mechanisme en doeltreffendheid gedaan in het behandelen van ziekten door dierlijke en klinische experimenten, en voorgestelde laag niveau lasertherapie (LLLT), LLLT gebruikt hoofdzakelijk het bio-stimulatie effect dat door het organisme van de laag niveau laserbestraling wordt veroorzaakt om het immuunsysteem van het lichaam, zenuwstelsel, bloedomloopsysteem en weefsel metabolisch systeem, enz. aan te passen, zodat de pathologische staat aan normaal wordt hersteld, waarbij het doel van het behandelen van diseases.now het wijd in diverse klinische afdelingen wordt gebruikt.

Het meest opvallende voordeel van laserbehandeling is dat deze niet-invasief, medicijnvrij en pijnloos is, en veilig kan worden toegepast op patiënten van gevorderde leeftijd en slechte algemene conditie.

Toepassing van laag niveau laser in medische behandeling

Lasertherapie instrument laadt menselijke cellen (meestal genoemd fotobiologisch effect of fotobiochemisch effect), het mobiliseren van de conformationele verandering en functie verbetering van cellulair weefsel, en is uitgegroeid tot de derde therapie na drugs en chirurgie.

Wanneer laser in fysiotherapie wordt gebruikt, wordt de halfgeleiderlaser met golflengte 650 nm of 810 nm gewoonlijk gebruikt om het getroffen gebied op een afstand van 1~2 cm van de huid te bestralen.Laser kan de diepte van 5~7 cm onder de huid doordringen, de absorptie en de dissipatie van ontstekingsexsudaat versnellen, de compressie van ontstekingszwelling op zenuwuiteinden verminderen, ischemie, hypoxie, oedeem corrigeren, pijn verlichten.Tijdens behandeling, voelt de patiënt niets.

PowerCure gebruikt innovatieve sferische lenzen die fungeren als een uniforme lichtbron, waardoor de behandelplek uniformer wordt, Bovendien biedt de sferische lens een betere controle over de behandelafstand, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker te bedienen en comfortabeler te bewegen is. De behandelingskop is direct in contact met de huid zonder te worden opgehangen.

Waarop moet worden gelet bij een laserbehandeling?

In de acute fase van de symptomen, moeten patiënten lasertherapie-instrument 1 tot 2 keer per dag gebruiken voor laserbestraling behandeling, elke behandeling voor meer dan 30 minuten, zeven dagen een cursus van behandeling, twee dagen na het interval, kan de tweede cyclus van de behandeling.Continue laserbehandeling creëert een superpositie van energie in het lichaam, die niet alleen de spanning van gezwollen klieren vermindert en vermindert pijn, maar ook regelt de bloedcirculatie en verbetert de weerstand tegen ziekte.De laser mag niet bestralen de ogen, de schildklier, kwaadaardige tumoren, en de buik van zwangere vrouwen. Het is verboden voor mensen die gevoelig zijn voor licht, mensen met bloedingen of bloedingsneigingen, patiënten met hoge koorts en patiënten met besmettelijke ziekten zoals actieve tuberculose.