Innovator van koude lasertherapie – PowerCure

In de geneeskunde is het gebruik van lasers bijna net zo oud als de technologie zelf. Endre Mester wordt beschouwd als een van de eerste onderzoekers die de impact van lasers in de medische praktijk bestudeerde. Als Hongaarse arts begon hij in 1967 te bestuderen hoe lasers konden worden gebruikt om kankercellen te behandelen. Zijn vroege experimenten omvatten tests op laboratoriummuizen, en zijn honderden artikelen over het gebruik van lasers met lage intensiteit vormden de basis voor de validatie en ontwikkeling van koude laserapparaten.

Op basis van het onderzoek van vele wetenschappers en de ontwikkeling van medische halfgeleider laser fysiotherapie, ontwikkelde Lotuxs het Smart Handheld Laser Device PowerCure en PowerCure PRO. De laser wordt bij een specifieke golflengte van 650nm+808nm gehouden om de huid voor de behandeling van ziekten te doordringen, die door mensen en dieren kan worden gebruikt.

Dus wat kan koude laserbehandeling behandelen?

PowerCure is in de eerste plaats bedoeld voor pijnbestrijding. Pijnstillers worden gewoonlijk gebruikt om bepaalde pijnklachten te verlichten. Voortgezet gebruik leidt echter tot een risico op misbruik en verslaving. Koude lasertherapie kan worden gebruikt als een haalbaar alternatief voor patiënten ter verlichting van diverse systemische ziekten. Begrepen:

Chronische rugpijn: De meeste volwassenen krijgen ooit in hun leven rugpijn. Er wordt geschat dat tot 80% van de bevolking in verschillende mate last heeft van rugpijn.

Fasciitis plantaris: Fasciitis plantaris is een aandoening waarbij de fascia plantaris (de spierband op de voetzool) beschadigd of ontstoken is.

Artritis: Artritis is een complicatie die stijfheid, zwelling en pijn veroorzaakt door ontsteking van de gewrichten.

Tendinitis: Ontsteking van pezen bij personen. Getroffen gebieden zijn onder meer de ellebogen, knieën, hielen en heupen.

Het kan ook chronische nekpijn behandelen; Kniepijn; Carpaal tunnel syndroom; Fibromyalgie; Temporomandibulaire aandoeningen; Kan nuttig zijn als aanvullende behandeling voor acute en chronische wonden.

Koude laser is een volledig veilige en niet-invasieve behandelingsoptie voor de meeste gezonde mensen. De soorten lasers die in deze apparaten worden gebruikt zijn gewoonweg niet voldoende om de huid van de patiënt te verbranden of te doorboren. In feite voelt de patiënt tijdens de behandeling niets terwijl de laser werkt. Raadpleeg een professionele arts voor meer details over de PowerCure-behandeling voor uw kwaal.