Het verband tussen laseracupunctuur en PowerCure Pro

Wat is laseracupunctuur?

De traditionele behandeling van acupunctuur vindt al duizenden jaren zijn oorsprong in China.Klinische studies in de moderne geneeskunde hebben de effectiviteit van acupunctuur bewezen, die met succes problemen van spieren tot botten heeft verlicht, van rugpijn, nekpijn, hoofdpijn tot artrosepijn.

Australiërs gaan vaak naar hun huisarts voor pijnbestrijding. Twintig procent van de Australische volwassenen lijdt aan chronische pijn. De meesten van hen gaan echter niet naar een acupuncturist omdat ze bang zijn voor de pijn die gepaard gaat met acupunctuur.Gelukkig is er een andere optie voor deze mensen.

PowerCure Pro is gebaseerd op het basisconcept van traditionele acupunctuur, maar in plaats van naalden te gebruiken om acupunctuurpunten mechanisch aan te prikken, maakt het gebruik van lichtenergie van een laser om hetzelfde acupunctuurpunt te stimuleren, of “aan te prikken”.

Het is een pijnloze behandeling

In tegenstelling tot traditionele acupunctuur is de PowerCure Pro laser volledig pijnloos. Dit is een geweldige manier om klanten met een naaldenfobie aan te trekken.

Het is niet-invasief

Bij een laserpiercing wordt het lichaam niet met een naald doorboord. De kans op infectie is nihil omdat je de huid niet breekt. En de PowerCure Pro kan delen van het lichaam bereiken die met acupunctuur niet kunnen worden doorboord.

De behandeling is snel en gemakkelijk

De PowerCure Pro is zo eenvoudig te bedienen en snel te behandelen dat het hele gezin hem zelfstandig kan gebruiken door ongeveer 30 minuten per dag met een laser op het pijnlijke gebied te schijnen.

Elk deel van het lichaam behalve in de buurt van de ogen kan worden behandeld met de PowerCure Pro laser. Zelfs als u een snee of verwonding heeft, kunt u de laser op het gebied laten schijnen zonder contra-indicaties.