Groene therapie voor de 21e eeuw

De laser wordt beschouwd als een van de vier grote uitvindingen van de 20e eeuw (laser, halfgeleider, atoomenergie en computer). In het begin van de jaren negentig was Rusland het eerste land dat lasers op laag niveau gebruikte voor medische behandeling.Russische kosmonauten nemen laserenergie mee de ruimte in als een belangrijk hulpmiddel voor ondersteunende behandeling en gezondheidszorg, wat de medische wereld heeft geschokt.

Het licht met een golflengte van 650nm kan weefsels zoals huid, vet, spier, en vaatwand doordringen zonder de weefselcellen van het lichaam te berokkenen.Het is een laag-energetische laser met een macht van 5mw, is de stralingsdichtheid ver onder de verwondingsdrempel voor lichaam en bloedschade.Het experiment van laserstraling op de neusholte toont aan dat de laser het menselijke lichaam doordringt zonder enige schade aan het lichaam te veroorzaken. Een grote hoeveelheid laserenergie dringt door de bloedvatwand en andere weefsels en wordt door het bloed geabsorbeerd, wat een goed therapeutisch effect heeft.

In de afgelopen jaren hebben wetenschappers in Europa, de Verenigde Staten, Japan en andere landen lasertherapie op laag niveau overgebracht naar de burgermaatschappij, als een belangrijk bevorderingsproject van gezondheidszorg, medische behandeling en anti-veroudering, vooral het wijdverbreide gebruik onder astronauten, internationale professionele atleten, royalty’s, politici, zakenlieden en beroemdheden.Het is bevestigd door de Europese Laser Medical Association, de Japanse Laser Medical Association en de Amerikaanse Laser Application Association, en noemde de lasertherapie op laag niveau zelfs “groene therapie van de 21e eeuw”.

PowerCure wil deze “groene therapie” bij iedereen thuis brengen. Het maakt gebruik van vier of vijf medische 808nm-lasers die ongeveer 5-7 cm in het pijnlijke gebied doordringen en gebruikt kunnen worden voor de behandeling van artritis, knie- en schouderpijn, enz. Twaalf huishoudelijk gebruik 650nm lasers worden ook gebruikt om de wanden van bloedvaten in oppervlakkige lagen (bijv. 2-3 cm huid) te penetreren om oppervlakkige pijn en wondgenezing te verlichten. De perfecte combinatie van de twee soorten laserbehandeling is niet-invasief, steriel, veilig en gemakkelijk te bedienen, en wordt in veel landen op grote schaal toegepast.