Gebruik Powercure om de genezing te bevorderen wanneer u een wond hebt.

De (infra)rode golflengte van 650 NM, 810 NM-laser heeft uitgebreid biologisch effect, wordt het gekenmerkt door het verbeteren van bloedomloop, het bevorderen van bloedvatverwijding en spierontspanning, het bevorderen van het metabolisme van pijnlijke substanties, het remmen van de opwinding van zenuwcellen, het bevorderen van de activiteit van organismen, het verbeteren van lichaamsimmuniteit, dus het spelen van de rol van analgesie, anti-infectie, het versnellen van wondgenezing en regeneratie.

Door de functie van macrofagen te activeren, kan Low Level Laser de systemische en lokale immuniteit van het lichaam verbeteren en een anti-infectie rol spelen.

  • Door de permeabiliteit van de bloedvatwand te verminderen, verminderen inflammatie exudatie, congestie, oedeem;;
  • Het kan de vorming en groei van neovascularisatie bevorderen en de inhoud van RNA en glycogeen in de cellen verhogen.
  • Bevorderen van fibrocytenhyperplasie, granulatieweefselgroei, bevordering van de regeneratie van nieuw epitheelweefsel.

Het kan ook de verhouding van DNA/RNA in weefselcellen verbeteren, celregeneratie bevorderen, bloedomloop verbeteren, het lichaam stimuleren om de weefselbloedstroom te verbeteren, het metabolismeniveau verbeteren, de ontbinding van necrotisch weefsel versnellen en afvallen, om zo wondgenezing te bevorderen.

Wanneer je een verwonding hebt, duurt het lang voordat traditionele verbanden genezen. Daarom wordt op basis van de conventionele behandeling laagvermogenlaserstraling toegevoegd om het curatieve effect te verbeteren, de wondgenezing te versnellen en het ziekteverloop te verkorten.De toepassing van laagvermogenlaserstraling voor wondbehandeling werd aanvankelijk gestart door Mester E et al. in 1971.Mester geloofde dat laagvermogenlaser niet alleen een biologisch prikeffect had, maar ook een accumulatie-effect, dat de genezing van diverse wonden stimuleerde. Door deze geweldige toepassing zijn meer mensen betrokken geraakt bij de studie van wondgenezing onder zwak laserlicht. Lotuxs, een high-tech bedrijf op basis van lasertechnologie uit China, heeft zich ontwikkeld tot een van de toonaangevende fabrikanten van medische apparatuur in China. Lotuxs ontwikkelde het slimme handheld laserapparaat PowerCure, die een goed bevorderingseffect op wondgenezing, het gebruiken van 10pcs 650nm golflengte +5pcs 808nm golflengte laser te bestralen pijn site, bevordering van de bloedcirculatie te stimuleren cel activiteit, zodat het lichaam in een actieve stateIt is goed voor het genezen van wonden en reguleren van lichaamsfuncties.

Het slimme handheld laserapparaat PowerCure verkoopt goed over de hele wereld en wordt veel gebruikt in gemeenschappen, ziekenhuizen en gezinnen.