Een must-have lasertherapie voor uw huisdier

Als uw huisdier pijn heeft, wilt u vast en zeker helpen om de pijn snel en veilig te verlichten.PowerCure lasertherapie is een effectief pijnbestrijdingsmiddel.Lasertherapie bestaat al tientallen jaren, en onderzoek naar de effectiviteit ervan heeft geleid tot de opkomst ervan als een nieuwe benadering van dierverzorging.

Hoe behandelt lasertherapie huisdieren

Lasertherapie wordt meestal gebruikt bij katten en honden, maar kan een verscheidenheid aan huisdieren behandelen, waaronder kleine hamsters, vogels en grote dieren zoals paarden en schapen. Lasertherapie kan weefselherstel bevorderen, de ontwikkeling van collageen en spieren stimuleren, het immuunsysteem stimuleren, ontstekingen verminderen en zorgen voor een betere genezing van vele soorten wonden.Na een paar behandelingen met PowerCure is uw huisdier mogelijk niet langer afhankelijk van orale pijnstillers, wat het risico op bijwerkingen van langdurig gebruik van de medicatie vermindert.

Nu kopen

Lasertherapie kan onze dierenvrienden helpen snel te herstellen en te genieten van een pijnloos leven. Voor een gedetailleerde behandeling, raadpleeg een professionele dierenarts. PowerCure kan worden gebruikt als adjuvante behandeling. Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op.