Een korte geschiedenis van de ontwikkeling van Low level laser

Sinds de uitvinding van ‘s werelds eerste robijnlaser door de Amerikaanse natuurkundige Meyman in 1960, met het voortdurende begrip en onderzoek van laser, zijn de mensen begonnen geleidelijk aan laser te gebruiken om de menselijke gezondheid te dienen.

In 1966 ontdekte de Hongaarse natuurkundige Endre Mester het fotobiologische stimulerende effect van zwakke lasers, en sindsdien worden lasers van laag niveau gebruikt voor de rehabilitatie van biologische weefsels.

Sinds 1967 zijn over de hele wereld meer dan 2000 rapporten over medisch laseronderzoek gepubliceerd, waaronder vooral rapporten over de behandeling met lage lasers uit Rusland en Europa. Deze studies tonen aan dat lasertherapie op laag niveau veilig en doeltreffend is.

In de jaren zeventig werd voor het eerst in de ruimte een low level laser gebruikt als gezondheidsmaatregel voor astronauten in de ruimte, wat de medische wereld schokte en prees als “het licht van het menselijk leven”.

In de afgelopen jaren hebben wetenschappers in Europa, de Verenigde Staten, Japan en andere landen deze technologie gepromoot als een belangrijk promotieproject voor medische behandeling, gezondheidszorg en anti-veroudering aan de mensen, en het is bevestigd door internationale laserverenigingen en “het medische wonder van de 21e eeuw” genoemd.

In 2002 keurde de FDA van de Verenigde Staten de technologie van low level laserbehandeling van het polssyndroom goed, zodat de toepassing van low level lasertherapie in Noord-Amerika ook geleidelijk populair wordt.

Het huidige klinische onderzoek in de medische wereld heeft bevestigd dat bestraling met een laag niveau laser zeer doeltreffend is voor meer dan 100 ziekten, vooral voor de verlichting en preventie van plotselinge hart- en vaatziekten en de revalidatie daarvan.

Het slimme handzame laserapparaat PowerCure is ontwikkeld om de technologie van lasertherapie op laag niveau commercieel haalbaar te maken. PowerCure is een volledige fysieke chronische therapie, is het op de snijkant van medische technologie, gebruikend 650nm+808nm laag niveaulaser voor menselijk en dierlijk gebruik, kan scherpe en chronische pijn effectief behandelen, gemakkelijk te werken, speciaal ontworpen voor huisgebruik!