23% van de Amerikaanse volwassenen heeft last van artritis, een wereldwijd probleem.

Lasertherapie is een niet-invasieve, niet-thermische toepassing van lichtenergie om cellen te stimuleren. Eenmaal gestimuleerd door nabij-infrarood licht, genereren de cellen in het getroffen gebied meer energie en herstellen zichzelf. Het gebruik van fotobiotherapie heeft geen bekende negatieve effecten op de cellen.

De Centers for Disease Control schat dat 54 miljoen Amerikanen beperkte mobiliteit hebben als gevolg van artritis. Uit een rapport van 23% van de volwassenen in de VS blijkt dat artritis pijn doet. Als je het met rust laat, slijt het je lichaam jaar na jaar, dus hoe kunnen we er beter mee omgaan?

Artritis is een term die wordt gebruikt om meer dan 200 ziekten te beschrijven of te veralgemenen die de gezondheid van de gewrichten aantasten. Er zijn veel verschillende vormen van artritis, die niet verschillen naar leeftijd of geslacht. De kern van het probleem ligt in een reeks symptomen die in het begin onopgemerkt blijven en dan geleidelijk beginnen uit te breken.

Verwante Symptomen:

  • Pijn
  • Ontsteking
  • Verminderd bewegingsbereik
  • Rood worden van de huid rond de gewrichten

Ondanks de vooruitgang in de geneeskunde is het typische therapeutische schema voor artritis in de loop der jaren niet veel veranderd. Aangezien artritis niet eens en voor altijd kan worden genezen, proberen de meeste artsen de symptomen te verlichten om de toestand van de patiënt onder controle te houden. De meeste mensen zouden NSAIDS (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen) of ibuprofen aanbevelen om de pijn te bestrijden en de ontsteking te verminderen. In sommige gevallen kan een gewrichtsvervangende operatie en fysiotherapie worden toegepast om artritis te behandelen.

Maar wat als deze opties niet werken voor u?

Hoewel er geen genezing bestaat voor artritis, zijn er andere beheersopties beschikbaar om u te helpen de symptomen van deze aandoening te voorkomen. Alternatieven zijn gewichtsverlies, lichaamsbeweging, hydrotherapie en lasertherapie. Naast hydrotherapie en lasertherapie kunnen zowel gewichtsverlies als lichaamsbeweging de druk op de gewrichten verlichten, waardoor de artritis in het bewegingsgebied wordt verlicht en de omliggende spieren worden versterkt.

Hydrotherapie is een vorm van fysiotherapie waarbij beweging en water worden gebruikt om ontstekingen te verminderen en tegelijkertijd het lichaam te ondersteunen en het bewegingsbereik te vergroten.

Lasertherapie is een andere vorm van fysiotherapie die gebruik maakt van lichtenergie om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren. Bij toepassing op symptomatische gewrichten kan lasertherapie niet alleen pijn en ontsteking verlichten, maar ook het vermogen tot bewegen van het lichaam verbeteren. Bovendien merken patiënten niets van therapiegerelateerde pijnen of negatieve bijwerkingen door het gebruik van het lasersysteem. Lasertherapie is volledig niet-invasief en veilig.

Ik raad u aan Powercure Pro te proberen in de vroege stadia van artritis, wat 100% pure fysiotherapie is om de pijn bij de bron op te lossen, in een poging te voorkomen dat de artritis verergert en uw lichaam aan te moedigen zichzelf te herstellen. Veel ziekten kunnen worden voorkomen dat ze jaren later verergeren als je er vroeg mee begint. Jongeren met gewrichtspijn kunnen net zo goed de Powercure Pro proberen, die klein en draagbaar is en overal kan worden meegenomen.