100% fysiotherapie zonder bijwerkingen

Fysiotherapie, liefkozend “groene therapie” genoemd, bestaat al sinds 1813. In die tijd werd het beschouwd als een luxe therapie. Maar dankzij technologische innovaties is PowerCure nu een routinezorg.

Wegens het nauwkeurige curatieve effect, geen bijwerkingen, kleine grootte, lichtgewicht, gemakkelijk te dragen, gemakkelijk te gebruiken, pijnloze behandeling en andere kenmerken, is het apparaat van de lasertherapie wijd gebruikt in families, de ziekenhuizen, verpleeghuizen, gemeenschappen en andere plaatsen, het grootste deel van de noodzakelijke exclusieve fototherapeuten geworden.

PowerCure lasertherapie brengt grote voordelen voor de mensen die het gebruiken. Wanneer de laser op uw lichaam schijnt, zullen de 650nm-golflengte en de 808nm-golflengte respectievelijk 2 tot 3cm van uw bloedvatwand en 5 tot 7cm van uw diepe weefsel binnendringen. Het veroorzaakt een reeks fysiologische veranderingen, zoals een verbeterde bloedcirculatie, minder ontstekingen, desensibilisatie en pijn, genezing van wonden en aanpassing van lichaamsfuncties.

Lasertherapie apparatuur om menselijke cellen op te laden (meestal genoemd fotobiologisch effect of fotobiochemisch effect), mobiliseren de conformationele verandering van celweefsel en functie verbetering, is uitgegroeid tot de derde therapie na drugs, chirurgie. Het geeft u snelle, medicijnvrije pijnverlichting, verbetert de circulatie en fysieke beweging, en kan u helpen een goede nachtrust te krijgen.