Over ons

Eind 2015 kwamen we in aanraking met Low Level Laser Therapie en we werden erdoor geraakt. Tot onze verbazing ontdekten we dat LLLT weliswaar al in verschillende landen wordt toegepast en in letterlijk duizenden wetenschappelijke studies positief wordt beschreven, maar dat het bij velen nog onbekend was. En daar gaan wij wat aan doen!

Een ziektegeschiedenis bracht ons ertoe LLLT te gaan gebruiken om onszelf te genezen. We hebben eindelijk een methode gevonden die resultaat oplevert, je kunt het gewoon zelf doen en waar en wanneer je maar wilt. En ook een volledig natuurlijk en biologisch proces dat volledig wetenschappelijk onderbouwd is. Hadden we maar eerder geweten dat LLLT zo effectief, zo veilig en zo gemakkelijk te gebruiken is. Het zou ons veel kosten hebben bespaard aan therapieën, medicijnen en bijbehorende eigen bijdragen. Gedreven door dit resultaat ontstond de missie om LLLT voor iedereen beschikbaar te maken.

In onze zoektocht naar het beste apparaat voor thuisgebruik vonden we de PowerCure die de meest uitstekende specificaties en gebruiksgemak heeft. Hoger vermogen dan concurrerende artikelen, zeer comfortabel om vast te houden, het beste scherm en gemakkelijk te gebruiken. En natuurlijk met de beste resultaten!

Missie en ambitie

De ervaringen van PowerCure-gebruikers zijn zeer positief. Hun verhalen over hun verbeterde levenskwaliteit, verminderd medicijngebruik en snel herstel spreken boekdelen. Gebruikers, professioneel en privé, zijn enthousiast. Van individuele gebruikers tot patiëntengroepen voor diabetes, fibromyalgie en chronische vermoeidheid. Maar ook sporters die met behulp van LLLT hun doelen kunnen bereiken en sneller kunnen herstellen. Maar onze missie gaat verder dan dat.

LLLT is een essentiële aanvulling op ieders huishouden en levensstijl. Gezond zijn en snel herstellen op een natuurlijke manier is wat iedereen verdient. Daarom hebben wij besloten de PowerCure-producten in Europa uit te rollen en voor velen beschikbaar te maken. (powercure.co.uk, powercure.de, powercure.it, powercure.es, powercure.fr, powercure.shop.)

Onze ambitie is daarom:

  • Elk huishouden verdient een PowerCure
  • Wij leveren innovatieve kwaliteitsproducten
  • Goede service en kwaliteit

PowerCure Europe

PowerCure Europe is een handelsnaam van PainControl C. BV te Enschede, Nederland. Met deze activiteiten hebben we sinds 2015 veel ervaring opgedaan in het behandelen van patiënten met low-level lasertherapie. De afgelopen jaren hebben wij ons gericht op de verkoop van hoogwaardige LLLT-handhelds, zodat deze beschikbaar zijn voor consumenten en professionals zoals (dieren)artsen en fysiotherapeuten.

PowerCure productie en ontwikkeling

Lotuxs, opgericht in september 2012, is een high-tech bedrijf en is uitgegroeid tot een marktleider in de productie van medische hulpmiddelen. De belangrijkste segmenten van Lotuxs zijn medische esthetica en fysiotherapie. Lotuxs gelooft in voortdurende innovatie. Met een onderzoeks- en ontwikkelingsteam van meer dan 20 leden gebruiken zij een voortdurende stroom van creativiteit om aan de marktvraag te voldoen.

Momenteel heeft Lotuxs FDA, CE, CFDA en PSE productcertificeringen en meer dan 150 productpatenten. Lotuxs voldoet aan de ISO9001 en ISO 13485 normen voor kwaliteit en veiligheid. Lotuxs: “De betrouwbare productkwaliteit en de omvang van de kwaliteitsservice hebben ons de afgelopen jaren veel belangrijke partners opgeleverd, waaronder PowerCure Europe. Wij gaan de uitdagingen van de markt aan en groeien samen met onze klanten. Ons voordeel is dat zowel het productontwerp, het onderzoek en de ontwikkeling binnen het bedrijf plaats vinden”.

Goede producten spreken voor zich!